Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-ПОЛЕЗНОТО

latest

Уеб дизайн и SEO оптимизация на сайт в Перник

Ако приемем, че искате да оперирате в онлайн пространството, то ви трябва сайт. Екипът на фирмата може да Ви изготви такъв, при това в най-к...



Ако приемем, че искате да оперирате в онлайн пространството, то ви трябва сайт.

Екипът на фирмата може да Ви изготви такъв, при това в най-кратки срокове.

Ако сте собственик на сайт и се намирате в град Перник, но продабжите на електронният Ви магазин са незначителни, то е време екип от кесперти да проверят причините.

За целта Ви трябва SEO одит.

▷ SEO одит и детайлен анализ на уеб сайт

Едва ли си давате сметка, че детайлният анализ на даден сайт играе важна роля. Изключително важна за класирането на Вашия уеб сайт в търсачките е добрата му On-Page оптимизация.

Това включва безупречни технически  характеристики, качествено и добре структурирано уникално съдържание, правилна структура, менюта, лесни за асимилиране, както от реалните потребители, така и от ботовете на търсачките, както и десетки други фактори, които трябва да бъдат анализирани и подобрени.

Детайлният SEO анализ на уеб сайт е в основата на всяка SEO стратегия. Никога не бива да се захващате с оптимизация за търсачки, ако не сте абсолютно наясно с моментното състояние на Вашия сайт

Как се прави SEO одит и какви са етапите му?

Ето и някой важни стъпки:

     СТЪПКА 1: Проверява се за наказания от Google.

     СТЪПКА 2: Външен вид на търсене, анализ на ключови думи.

     СТЪПКА 3: Технически SEO одит.

     СТЪПКА 4: On-Page SEO одит .

     СТЪПКА 5: Off-Page SEO одит извън страницата.

В живота, често се споменава твърдението, че даден проблем е важно да бъде установен, а самото му остраняване е лесна работа. Нека вземем пример с автомобил. Нещо хлопа в задната част, но не знаем какво. Анализът и изследването на всички компоненти, намиращи се в тази част отнемат повече време и са по-специфични, от самото отстраняване, ако вече знаем какъв е проблемът.

При SEO одитът се откриват грешките, изписват се препоръки, както и се дават насоки за по-добро SEO на клиентите.

Лесно можете да заявите услуга по одитиране на Вашият сайт, като се свържете с представители на W-SEO.com, използвайки имейл или телефон.

Телефонът, на който можете да направите поръчка за тази услуга е 088 999 62 62, а имейлът за въпроси, мнения и коментари – office at w-seo.com

За финал, няма как да не споменем, че съществуват доста инструменти, които дават аналитична информация за състоянието на даден сайт, но те съвсем не са достатъчни да се вникне в него, да се анализира в детайли той , с други думи Ви съветваме да се доверите на опитни специалисти, а да не разчитате на инструменти. Естествено, можете да проверите какво показват дадените приложения, но да не се прекланяте на тях.

No comments